O nas

Smo majhna trgovina v centru Slovenj Gradca, ki je nastala iz najstniške želje po kolesarskem servisu. V ponudbi imamo veliko število priznanih znamk koles in opreme, ter servis za vse vrste koles.

 V zimskem času vam poleg vsega naštetega nudimo tudi servis smuči in bordov. Zadovoljstvo strank nam je poglavitnega pomena, zato se trudimo da so naše storitve in oprema, ki jo nudimo najvišje kvalitete.

Naša zgodba

Ideja sega v našo mladost, kjer sta igrivost in domišljija igrali glavno vlogo. Kot otroci smo se vedno radi vozili s kolesi. S tem se je povečevala potreba po rezervnih delih, boljših kolesih in seveda servisu. Leta so minevala, ideja je zorela in splet okoliščin je nanesel, da smo leta 2009 odprli trgovino in servis POHORC.

Kljub težavnemu obdobju v času odprtja, bil je čas finančne krize smo ujeli val razcveta kolesarstva, predvsem v Slovenj Gradcu in okolici je velik doprinos
naredila kolesarska steza po Mislinjski dolini imenovana Štrekna, ki je mnoge pritegnila v svet kolesarstva in športa nasploh. Kljub temu, da Pohorc bil sprva mišljen bolj kot servis je čas prinesel nova spoznanja, trg je pokazal da potrebuje več in v sezoni 2019 smo se povezali s trgovino s kolesi Enduro in s tem sodelovanjem smo zaživeli kot prava trgovina s kolesi in opremo.